hur arbetar vi i våra projekt?

hur arbetar vi i våra projekt?

Vi skräddarsyr noggrant långsiktiga och nytänkande lösningar. Ett projekt kan vara av större eller mindre karaktär, men det är alltid lika viktigt att både helheten och detaljerna ligger i fokus.

Materialval

Materialval

BRINDLE inreder och hämtar sin inspiration från naturen och dess material. Att på ett elegant, modernt och skräddat sätt binda ihop och paketera naturen i en väl balanserad och odaterad kombination. Naturen blir aldrig omodern och vår vision är att skapa en modern och samtidigt tidlös känsla med själ.

Rätt material till rätt produkt

Vi är utbildade

Vi säger hellre ”Nej” än gör dig besviken. För oss är det viktigt att du får rätt material på rätt produkt. För oss är det viktigt att de tyger vi presenterar för dig är kompatibelt med ditt sätt att bruka och använda varan. Att slitstyrkan och tvättråden överensstämmer med dina krav.

Noga utvalda detaljer

Som ett smycke

Det sitter i de små detaljerna. Att applicera ett vacker beslag på ett skåp eller möbel kan i sin enkelhet lyfta ett helt rum,

Det sitter i detaljerna

inredningsdetaljer

”-Det handlar inte om att ha mycket saker, utan rätt tyngd och karaktär i de detaljer och möbler man väljer. ” Vi arbetar med balans, soliditet och stabilitet i våra inredningar.

Belysning gör skillnad

BELYSNING

När våra inredare ljussätter planerar vi in flöden av ljus i rummet för en harmonisk och funktionell helhet. 

hållbart tänk i tidlös förpackning

Komfort & Snitt

Våra inredare kombinerar alltid komfort, funktion och stilsäkra val till våra klienter. Att inte göra avkall på estetiken eller funktionen är en konst.