Vi gör det enkelt att inreda

INREDNINGSPROJEKT UTLAND

Boka ett möte för ditt  inredningsprojekt. Vi renoverar, bygger och inreder. Hos oss är du i trygga händer.

Förverkliga din dröm om ett boende i vackra spanien

inredningshjälp i spanien & portugal

Vi gör det enkelt

Att förvärva en bostad utomlands är för många en dröm. Vi på Brindle har fått förmånen att hjälpa till i resan till det perfekta boendet utomlands. 

Oavsett om man investerar i sitt boende för framtiden, nyttjar den som semesterbostad och/eller hyr ut för att senare flytta ner permanent så kan vi på Brindle hjälper er att få rätt kvalité och standard på ert boende.

vi hjälper dig med allt

Vid ett första möte går du och en av våra inredare/arkitekter igenom vad ni har för behov och önskemål. Tillsammans ser ni över bostadens planlösning och arkitektur, ni kommer fram till vad som skall åtgärdas och hur projektet skall fortskrida och sätter en tidsplan.

Ett första möte

Ett inredningsprojekt kan se ut på många olika sätt.

Vi tillhandahåller tjänster som:

  • Val av möbler och inredning.
  • Val av ytskikt och arkitektritningar/byggplanering.
  • Planering av trädgård och terrasser inkl. utemöbler.
  • Transporter från Sverige till Frankrike, Spanien & Portugal.

Inredning på distans

Du tillhandahåller din inredare/arkitekt på Brindle de ritningar och underlag som finns såsom mått och bilder alt. filmer på bostaden. Är du  på plats kan du enkelt via t.ex mobil filma och samtala med oss – boka bara en tid.

inredningshjälp på plats

BRINDLE har kontor i vackra Alicante ,Valencia för att kunna erbjuda en bred plattform även för våra klienter på plats i Spanien. Har du ett större projekt är det alltid förmånligast att ta ett möte på plats.

Det kan till exempel handla om större renoveringar och åtgärder såsom tillbyggnader eller omdisponering av fastighetens nuvarande utformning men även då ett helt oinrett hus skall möbleras

Med Serneholt Estate som din mäklare får du som ska köpa eller sälja bostad en bostad och en tjänst som ger dig lite mer än andra mäklare i Spanien. Vår styrka ligger i det personliga mötet med våra kunder och att vi integrerar för att hitta den bästa lösningen tillsammans. Om du söker en mäklare i Alicante, Marbella, Fuengirola, Estepona, Malaga, och Manilva, kontakta oss och kom igång med ditt köp eller din försäljning!

Vår tjänst är heltäckande och oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad Spanien så är vår tjänst konkurrenskraftig och marknadsanpassad för att ge dig den bästa servicen.

Vi har över 30 års erfarenhet av fastighetsförsäljning i Sverige och Spanien och har genomfört 1 000-tals försäljningar vilket gett oss erfarenheter som de flesta andra fastighetsmäklare i Spanien inte kommer i närheten av. Välkommen att kontakta oss för en lyckad bostadsaffär!

transport & utlandsflytt

Djuvfeldts Transport

Djuvfeldts Transport AB erfarenhet om bohagsflyttningar i Europa sträcker sig många år tillbaka. Tillsammans har vi över 40 år i branschen! Med åren har vi fått värdefulla erfarenheter i bagaget. 

Verksamheten är belägen i Motala med lager och kontor, men vi har också en depå i Göteborg. Vi har lager i Torrevieja, Spanien, och Tunes, Portugal, för inhämtning och utlämning av gods samt magasinering. 

Vi har flera lastbilar i varierad storlek som kan transportera det mesta! 

Vi vill att en flytt med oss ska vara trygg och säker för dig som kund. Vi har försäkring hos Länsförsäkringar enligt Bohag 2010, utanför Skandinavien finns försäkring enligt General Conditions. Tilläggsförsäkring kan tecknas av kund med Länsförsäkringar.

Vår målsättning är 100% nöjda kunder.