GARDINER

Skräddarsydda gardiner för alla typer av bostäder & kontor. Måttbeställ dina gardiner för sovrum, vardagsrum, matrum eller kontor.
Gardiner för sekelskifte och moderna bostäder med funktion & estetik.

Vi ansvarar för mätning, sömnad och montage.

SOMMARKAMPANJ

20% RABATT

Till och med 31 juli 2024 erbjuder vi 20% rabatt på alla våra handsydda gardiner. 

I vårt showroom hittar du mängder med vackra tyger för alla typer av uppsättningar och funktioner.

Vi erbjuder mörkläggande tyger för sovrummet och tunna skira för att förhindra insyn. 

Boka en tid redan idag med en av våra gardinexperter.  Låt oss hjälpa dig att klä dina rum.

Montage  med RUT.
Eventuell avgift för hembesök tillkommer, kontakta showroomet för mer information. 

Stockholms bredaste sortiment av gardiner & möbeltyger

Hos oss hittar du ett brett sortiment av vackra tyger för hem och offentliga miljöer. Våra inredare är utbildade i textil och material för att alltid presentera relevanta och kvalitetssäkra tyger till ditt projekt. I vårt sortiment hittar du allt ifrån klassiska linnetyger, mönstrade våder och moderna stilrena tyger.

Gardinuppsättningar kan för många verka komplicerat och man kan känna sig osäker på vad som är bästa sättet för just sin bostad. Hos oss får du all den hjälpen du behöver för ett resultat utöver det vanliga. 

 Välkommen in till oss för att hitta dina nya gardiner.

Priser & Tjänster

Hembesök och konsultation.
På hembesöket tar vi alla nödvändiga mått och ser över alla förutsättningarna. Vi hjälper dig både med det estetiska och funktionella i din gardinuppsättning.
Givetvis ordnar vi med RUT-avdrag för ditt montage av skenor och gardiner via vår samarbetspartner INRÄTT Inredningsmontörerna AB.

ZON 1: 2.100 SEK
Fri konsultation vid köp över 15.000 SEK
Stockholm, Nacka, Lidingö, Solna, Danderyd, Sundbyberg, Täby, Tyresö

ZON 2: 2.500 SEK
Fri konsultation vid köp över 17.000 SEK
Sollentuna, Vaxholm, Järfälla, Huddinge, Haninge

ZON 3: 4.500 SEK
Fri konsultation vid köp över 21.000 SEK
Värmdö, Vallentuna, Österåker, Upplands Väsby, Sigtuna, Upplands-Bro, Norrtälje, Ekerö, Nynäshamn, Södertälje, Nykvarn, Botkyrka, Salem

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Gardiner för sekelskifte & stuckaturer

Våra inredare är experter på att förstärka din bostads detaljer och karaktär med hjälp av rätt gardiner. Vi hjälper dig med gardiner och montage anpassade för bostäder med stuckaturer och kornischer.
Genom åren har vi levererat hundratals specialanpassade gardinuppsättningar som varit anpassade för våra kunders unika förutsättningar.

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

 

Hissgardiner & Rullgardiner

Har du ett köksfönster /badrumsfönster eller ett rum där det ibland kan vara svårt att få till gardinlängder är  hissgardiner ofta ett fint alternativ.  Hissgardiner fäst oftast i väggen eller i taket ovanför fönstret. Med stabila kuldrag hissas gardinen enkelt upp och ned, du kan även låta gardinen placeras på valfri position utan att du behöver knyta fast gardinen med en nylonlina.


KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Mörkläggande gardiner för sovrum

Behöver du mörkläggande gardiner till ditt sovrum? Vi har flera lösningar och tyger för ett mörkt sovrum.

Behöver du 100% mörkläggande gardiner har vi tyger som klassas som black out, Dessa tyger har en film på baksidan som hindrar ljuset från att tränga igenom. Våra mest sålda gardintyger till sovrum är en så kallad Dim out. Dessa tyger är mellan 85-99% mörkläggande. Vi visar ett stort utbud av dessa i vårt showroom.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Tunna gardiner för ett elegant intryck.

Låt våra inredare hjälpa dig med hotellkänslan hemma. I vårt breda sortiment av tunna gardiner hittar du allt ifrån karakteristiska linnegardiner till det tunnaste voallerna på marknaden. Boka en tid för en konsultation och låt våra inredare hjälpa dig hitta stilen.

 

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Måttanpassade gardiner från golv till tak

Låt våra inreda hjälpa dig med gardiner från golv till tak. Hos oss hittar du ett brett och prisvärt sortiment med tyger på enkel och dubbel bredd. Med vår långa erfarenhet av skräddarsydda och måttanpassade gardiner levererar vi alt inom sömnad och montage.

 

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID