Kort om oss

Brindle InredninG

2015 grundades Brindle Inredning på Döbelnsgatan 47 i Stockholm. Efter hand som projekten ökade, sortimentet breddades och inredningstjänsterna blev mer avancerade ökade även behovet av en ny lokal.

 2020 slog vi upp portarna på Rådmansgatan 54 och här står teamet Kim, Sara, Fredrik, Maja och Maria redo att förverkliga dina drömmar och visioner.

Välkommen till oss!

 

Mer än en butik - Engagerad inredning

Kim Svedberg Grundare & Visionär

Idén till att starta BRINDLE grundades på tidigare erfarenheter från inredningsbranschen. Vi upptäckte en stor efterfrågan på en mer personlig service och ett större engagemang, för att tillgodose dagens krav på inredning för privata hem och offentliga miljöer.

Vår vision är att skapa hem som återspeglar den personliga karaktären hos kunden, likväl som att lyfta fram och förstärka ett företags profil och visioner genom sin inredning. Varje uppdrag är lika inspirerande för oss, oavsett om vi så inreder en enrumsstudio, som ett större hotellprojekt. Vi välkomnar alla våra kunder oavsett budget, liten som stor – vi har lösningar för alla!

BRINDLE syns inte i klassiska tidningsannonser, utan vårt goda rykte och renommé kommer ifrån rekommendationer från nöjda kunder vi samarbetat med under åren.

Med noga utvalda samarbetspartners erbjuder vi helhetslösningar, allt ifrån färgsättning, möblering, ombyggnation, renovering till bostadsförsäljningar.

Team Brindle

det är Vi som är Brindle

Brindle Inredning Kim Svedberg

Grundare / Inredare / Rådgivare

Kim Svedberg

Brindle Inredning Fredrik Idermark

Verkställande direktör

Fredrik Idermark

IDD / projektledare / inredare

Sara Algotsson Markerud

Inredare / inköp / sortiment

Maja von bahr

Brindle Inredning Cornelia von Bahr

PR ansvarig / sociala medier /Fotograf

Cornelia von bahr

Brindle Inredning Maria Dalaryd

Inredare / projekt / designer

Maria Dalaryd

maskot / visionär / vän

EDDY