Kort om oss

Brindle Inredning AB

Vår första butik öppnades våren 2015 på Döebelnsgatan 47 i Stockholm.
Efter fem år tillträdde vi våren 2020 våra nyrenoverade lokaler på Rådmansgatan 54 där vi nu presenterar ett ännu starkare och bredare sortiment med mer avancerade inredningstjänster. Team har växt och  bestående av nu av 

Sara Algotsson Markerud, Fredrik Idermark, Maja Von Bahr, Maria Dalaryd och Kim Svedberg.

Mer än en butik - Engagerad inredning

Ideén till att öppna BRINDLE fick jag då jag i mina tidigare erfarenheter från inredningsbranschen upptäckte en stor efterfrågan på en mer personlig service och ett större engagemang för att tillgodose dagens krav på inredning för privata hem och offentliga miljöer.

Vår vision är att skapa hem som återspeglar den personliga karaktären hos kunden likväl som att vi vill lyfta fram och förstärka ett företags profil och visioner genom sin inredning.

Varje uppdrag är lika inspirerande om vi så inreder en enrumsstudio som ett större hotellprojekt. Vi välkomnar alla våra kunder oavsett budget, liten som stor -vi har lösningen för alla.

BRINDLE syns inte i klassiska tidningsannonser utan vårt goda rykte och renommé kommer ifrån bästa rekommendation från nöjda kunder vi samarbetat med under åren.

Med noga utvalda samarbetspartner erbjuder vi helhetslösningar med allt ifrån färgsättning, möblering, ombyggnation, renovering och bostadsförsäljningar.

Team Brindle

Vi som jobbar på Brindle

Grundare / Inredare / Rådgivare

Kim Svedberg

Verkställande direktör

Fredrik Idermark

IDD / projektledare / inredare

Sara Algotsson Markerud

Inredare / inköp / sortiment

Maja

PR ansvarig / sociala medier /Fotograf

Cornelia

Inredare / projekt / designer

Maria Dalaryd

Fotograf

Francisco Soto

Driftansvarig / visionär / vän

Brindle