GARDINER
I VASASTAN

Skräddarsydda gardiner för alla typer av bostäder & kontor. Måttbeställ dina gardiner för sovrum, vardagsrum, matrum eller kontor.
Gardiner för sekelskifte och moderna bostäder med funktion & estetik.

Vi ansvarar för mätning, sömnad och montage.

För dig i Vasastan erbjuder vi nu ett kostnadsfritt hembesök med koden :VASA2024

Oavsett om du bor i en sekelskifteslägenhet eller nyproduktion har vi gardinerna för just ditt hem. Våra gardiner skräddarsys och anpassas efter din bostad. Våra måttbeställda gardiner sys i vår ateljé i Stockholm och levereras på ca 3-5 veckor efter beställning. 

Hos oss får du en helhetslösning på din gardinuppsättning. Våra montörer erbjuder dig RUT-avdrag på montaget. Måttbeställda gardiner är för dig som vill ha ett resultat utöver det vanliga. 

Med Stockholms bredaste gardinsortiment och ett hantverk utöver det vanliga är vi den självklara samarbetsparten för din nästa gardinuppsättning.

Prisindikation för Hotellkänslan

Mörkläggande gardiner: 16.000sek
Tunna Gardiner 12.500sek
Längd på vägg: 300cm Takhöjd: 280cm
Tunna och mörkläggande tyger komplett  pris 
28.500sek
Fast pris montage ink RUT-avdrag 1.995sek enkel skena, dubbel skena 2.495sek

Vasastans bredaste sortiment av gardiner & möbeltyger

Hos oss hittar du ett brett sortiment av vackra tyger för hem och offentliga miljöer. Våra inredare är utbildade i textil och material för att alltid presentera relevanta och kvalitetssäkra tyger till ditt projekt. I vårt sortiment hittar du allt ifrån klassiska linnetyger, mönstrade våder och moderna stilrena tyger.

Gardinuppsättningar kan för många verka komplicerat och man kan känna sig osäker på vad som är bästa sättet för just sin bostad. Hos oss får du all den hjälpen du behöver för ett resultat utöver det vanliga. 

 Välkommen in till oss för att hitta dina nya gardiner.

Gardiner för sekelskifte

Våra inredare är experter på att förstärka din bostads detaljer och karaktär med hjälp av rätt gardiner. Vi hjälper dig med gardiner och montage anpassade för bostäder med stuckaturer och kornischer.
Genom åren har vi levererat hundratals specialanpassade gardinuppsättningar som varit anpassade för våra kunders unika förutsättningar.

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

 

Hissgardiner & Rullgardiner

Har du ett köksfönster /badrumsfönster eller ett rum där det ibland kan vara svårt att få till gardinlängder är  hissgardiner ofta ett fint alternativ.  Hissgardiner fäst oftast i väggen eller i taket ovanför fönstret. Med stabila kuldrag hissas gardinen enkelt upp och ned, du kan även låta gardinen placeras på valfri position utan att du behöver knyta fast gardinen med en nylonlina.


KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Mörkläggningsgardiner

Behöver du mörkläggande gardiner till ditt sovrum? Vi har flera lösningar och tyger för ett mörkt sovrum.

Behöver du 100% mörkläggande gardiner har vi tyger som klassas som black out, Dessa tyger har en film på baksidan som hindrar ljuset från att tränga igenom. Våra mest sålda gardintyger till sovrum är en så kallad Dim out. Dessa tyger är mellan 85-99% mörkläggande. Vi visar ett stort utbud av dessa i vårt showroom.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Tunna gardiner

Låt våra inredare hjälpa dig med hotellkänslan hemma. I vårt breda sortiment av tunna gardiner hittar du allt ifrån karakteristiska linnegardiner till det tunnaste voallerna på marknaden. Boka en tid för en konsultation och låt våra inredare hjälpa dig hitta stilen.

 

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID

Måttanpassade gardiner från golv till tak

Låt våra inreda hjälpa dig med gardiner från golv till tak. Hos oss hittar du ett brett och prisvärt sortiment med tyger på enkel och dubbel bredd. Med vår långa erfarenhet av skräddarsydda och måttanpassade gardiner levererar vi alt inom sömnad och montage.

 

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA EN TID