Bröd & Salt Sveavägen 80

Kommer snart!

Inredningshjälp företag och restaurang café Stockholm
Inredningshjälp företag och restaurang café Stockholm

För oss är det viktigt att få in alla element i våra inredningar, eld, vatten, jord och vind. Elden tolkar vi genom att placera ut ljuslyktor i varierande höjder och former. Ljuslyktorna ger en mysigt och välkomnande känsla. Denna gång valde vi ljuslyktor som är täckta, Ett frostat glas istället för ett klart glas.

Till denna grupp på bordet addera vi en vas med vatten och en grön växt, på så vis skapar vi ett krispigt och fräscht intryck, växter ger generellt en luftig och frisk känsla. Och det är alltid trevligt med färska växter i ett hem. Dessa vackra inredningsdetaljer vilar på en skiva av keramisk emperador marmor.
Den klassiska och alltid stilsäkra skivan representerar här jorden och förankrar känslan av lugn.

Det är väl känt att ett mörkt sovrum ger bättre sömn och enklare skapar en harmonisk miljö, i detta sovrum har vi tillsammans med klienten arbetat fram en sober och lyxig känsla med varierade metaller och textilier.

Vi har arbetat med få inredningsdetaljer i rummet och använder oss av större möbler där detaljerna i de utvalda möblerna framhävs, vi förstår vikten i att  möblerna följer rummet och resterande inrednings proportioner. Den stora lampan mitt i rummet, som är designad av Brindles inredare, har en reflektor som gör att man inte behöver se ljuskällan underifrån vilket bidrar till den harmoniska känslan en eftersträvar för ett sovrum. Eleganta vägglampor lämnar gott om utrymme på sängborden för en god bok och ens egna personliga detaljer.