Lidingö

Inredningshjälp

Brindle inredning Stockholm inredningshjälp

Alla våra projekt och inredningsuppdrag är anpassade till våra klienters önskemål och behov, vårt uppdrag är att tolka och skapa en estetisk helhet utifrån klientens inredningsdrömmar.

För oss är det viktigt att få in alla element i våra inredningsprojekt, då refererar vi till jord, vind, eld och vatten. Eld kommer fram i placeringen av ljuslyktor i olika höjder och former, det bidrar till en förhöjd känsla av ett inbjudande och ombonat hem. I denna styling valde vi ljuslyktor som istället för ett klart glas, har ett frostat glas, som tillsammans med vasen och de gröna växterna ger en fräsch look och även förhöjer den ombonade känslan ytterligare. Dessa vackra inredningsdetaljer vilar på en stilsäker skiva av keramisk Emperador marmor och det är i denna detalj vi har implementerat elementet jord, och förankrar en rofylld känsla.

Det är väl känt att ett mörkt sovrum ger bättre sömn och skapar en mer harmonisk miljö för god sömn, i detta sovrum har vi tillsammans med klientens preferenser arbetat fram en sober och lyxig känsla med varierade metaller och textilier.

Vi har arbetat med få inredningsdetaljer i sovrummet och använder oss av större möbler där detaljerna i de utvalda möblerna framhävs, vi förstår vikten i att möblerna följer rummet och resterande möblers proportioner för en välbalanserad helhet. Den stora lampan mitt i rummet, som är designad av Brindles inredare, har en reflektor som gör att man inte behöver se ljuskällan underifrån vilket bidrar till den harmoniska känslan en eftersträvar för ett sovrum. Eleganta vägglampor lämnar gott om utrymme på sängborden för klientens personliga inredningsdetaljer.

Inredningshjälp Stockholm Brindle Inredning
Till en soffa med raka proportioner är det väldigt trevligt med ett runt soffbord som bilden visar. För att hålla ihop helheten och framhäva det lugn vi vill eftersträva placerar vi ett mindre, men högre sidobord vid soffans divandel. Som bilden på sidobordet nedan visar, kan det ofta kommas att behövas extra avställningsytor till en stor soffgrupp. Inredning handlar inte bara om ett visuellt snyggt utseende utan också funktion, det är då det förstärks till design. Hela soffgruppen vilar på en stor matta i slitstarkt material och hög lugg, ett tips från oss är att alltid låta hela gruppen stå på mattan då detta ger känslan av ett större och mer förankrat rum.
Vårt sätt att inreda bygger mycket på kontraster, att blanda ljusa och mörka färger samt kombinera olika strukturer och material. Precis som bilden över visar så är en mörk matta i en härlig grön underton placerad i vardagsrummet för att lyfta upp de ljusa färgerna i soffan. Vi har i denna styling arbetat med tre olika ljustoner som fulländar varandra. Likt balansen mellan den ljusa tonen i soffan mot de mörka tonerna i soffbordet balanserar upp varandra, balanseras de mörkare tonerna i mattan upp med den ljusa soffan.

Omsorgsfullt utvalda produkter

En vacker närbild på sidobordet i Emperador Marmor kombinerat med ett mer modernt uttryck av  detaljer i stål. Observera att metallen inte är svart utan i en mer rund och sofistikerad brun ton.

Inredningshjälp Stockholm Brindle Inredning

Bakom soffgruppen har vi valt att hänga en måttanpassad gardinuppsättning i ett semi transparent tyg, på sådant sätt skiner ljus igenom men tar bort möjligt flimmer exempelvis från tv skärmen som kan vara ett störande inslag när man har stora fönster och solen ligger på.

Hos oss kan man skräddarsy sina önskade gardiner och nästan alla tyger går att fodra till mörkläggande om det är så att du har hittat ett tyg du tycker om men inte fyller den önskade funktionen. Vi hjälper dig med att uppfylla dina specifika behov och inredningsdrömmar.

Vår klient har alltid önskat sig ett skräddarsytt och stilfullt sovrum med något kaxigare inslag. Vi har använt oss av samma tyg på sängkappan som på sänggaveln, måttanpassad och handsydd i Sverige av vår sömmerska med exemplarisk hantverksskicklighet. Vi adderade välpressade veck med liten foll, vikta hörn på sängkappan för mer vikt i detaljerna och vita sängkläder för att efterlikna den klassiska känslan av ett hotellrum.

Alltid rent, alltid snyggt! Tillsammans skapar dessa produkter en fullbordad uppsättning som stilmässigt kommer att leverera i många år, det kallar vi tidlös inredning.