Nacka

Inredningshjälp

Alla våra projekt och inredningsuppdrag är anpassade till våra klienters önskemål och behov, vårt uppdrag är att tolka och skapa en estetisk helhet utifrån klientens inredningsdrömmar.

För oss är det viktigt att få in alla element i våra inredningsprojekt, då refererar vi till jord, vind, eld och vatten. Eld kommer fram i placeringen av ljuslyktor i olika höjder och former,  det bidrar till en förhöjd känsla av ett inbjudande och ombonat hem. I denna styling valde vi ljuslyktor som istället för ett klart glas, har ett frostat glas, som tillsammans med vasen och de gröna växterna ger en fräsch look och även förhöjer  den ombonade känslan ytterligare.  Dessa vackra inredningsdetaljer vilar på en stilsäker skiva av keramisk Emperador marmor och det är i denna detalj vi har implementerat elementet jord, och förankrar en rofylld känsla. 

Det är väl känt att ett mörkt sovrum ger bättre sömn och skapar en mer harmonisk miljö för god sömn, i detta sovrum har vi tillsammans med klientens preferenser arbetat fram en sober och lyxig känsla med varierade metaller och textilier. 

Vi har arbetat med få inredningsdetaljer i sovrummet och använder oss av större möbler där detaljerna i de utvalda möblerna framhävs, vi förstår vikten i att möblerna följer rummet och resterande möblers proportioner för en välbalanserad helhet. Den stora lampan mitt i rummet, som är designad av Brindles inredare, har en reflektor som gör att man inte behöver se ljuskällan underifrån vilket bidrar till den harmoniska känslan en eftersträvar för ett sovrum. Eleganta vägglampor lämnar gott om utrymme på sängborden för klientens personliga inredningsdetaljer.  

Inredningshjälp Stockholm Brindle Inredning

Omsorgsfullt utvalda produkter

En vacker närbild på sidobordet i Emperador Marmor kombinerat med ett mer modernt uttryck av  detaljer i stål. Observera att metallen inte är svart utan i en mer rund och sofistikerad brun ton.