Mäklare som kan stockholm

Vasastansmäklarna

Vi förmedlar vackra hem i Vasastan och på Norrmalm

Fastighetsmäkleri Vasastansmäklarna är ledande i sitt område. Eftersom det är naturligt för köparna att kontakta just oss om de söker bostad i Vasastan, upprätthåller vi på ett naturligt sätt en mycket god kännedom vad den köparen prioriterar.

Spjutspetsförfarandet samt det faktum vi lägger ned stora resurser på varje enskild försäljning bäddar för ett bättre resultat än Du förväntar Dig. Våra mäklare arbetar med färre uppdrag för att Din affär skall få extra uppmärksamhet och service. Teamet består av bostadsfotografer, formgivare och stylister i världsklass.

Ingen kan vara bäst på allt. Vi har valt att bli bäst på att förmedla lägenheter i Vasastan och på Norrmalm.

Varmt välkommen till fastighetsmäkleri Vasastansmäklarna.

Maila oss på info@vasastansmaklarna.se.

Ring oss på 08-612 94 00.

VasastansMäklarna.se

en byggare man kan lita på

Richardbyggare

Vi hjälper till med renoveringen och allt inom rotsektorn
RichardByggare startades av Richard Lennholm 2011 och då som enskild firma, 2015 ombildades bolaget till AB. Planen var att i liten skala hålla på med finsnickeri. Men snabbt började efterfrågan bli större och större. Efter det har vi anställt 2-3 personer per år. Idag är vi 22 st heltid plus ue. Vi har idag en liten verkstad på Kungsholmen samt kontor på Östermalm (karlaplan).

Vi är verksamma i hela storstockholm även andra orter vid efterfrågan. Idag är vi 2 st projektledare, 4 plattsättare samt 15 st snickare och en ekonom.

Vi samarbetar med branschkunniga företag och vi arbetar med både privat och företagskunder.

För oss är det viktigt att växa i rätt takt och att vi inte tappar den andan vi haft på företaget sedan starten. Vi vill behålla den personliga kontakten oavsett stor som liten kund. Vår målsättning är att alltid växa och ha långvariga samarbeten med våra kunder där kvaliten står i fokus i första hand.

Vi verksama inom rotsektorn där vi arbetar allt mer avancerade projekt och tillhandahåller även projektledning. Vi tar oss an alltifrån mindre servicejobb till stora totalentreprenader och för oss är inget jobb för litet. Våra främsta projekt är badrum, kök, golv, renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader, finsnickeri, inredning.

För att få rabatt, ange BRINDLE1 eller kontakta oss på Brindle så hjälper vi dig.

Maila oss på Info@richardbyggare.nu

Ring Richard på 0707790428

RichardByggare.se

Bäst på mattor och service

NTK Atelier

”Hantverk in i minsta detalj”

Under varumärket NTK Atelier marknadsför vi avpassade mattor för bostäder och offentliga miljöer. I vårt sortiment ingår exklusiva handvävda och maskinvävda produkter av ull, viskos och sisal från ledande tillverkare i Europa och Indien. I tillägg till detta marknadsför vi även tuftade kvalitéer av både ull och olika syntetmaterial från välrenommerade producenter. De färdiga mattorna levereras helt efter kundernas önskemål om mått och form och förses med vår egenutvecklade diskreta langett, INVISILOC®, eller en bandkant av lin, bomull eller läder. 

”Vårt sybord är inte världens största men med sina 250 m2 är det ett av de största i Europa!”

Urvalet är stort och kombinationerna oändliga! Tillverkningen sker i Mölndal och inget arbete är automatiserat utan alla moment utförs för hand med höga hantverksmässiga krav på den färdiga produktens utseende och finish.

NTK Atelier.se